top of page

Programma' s en trainingen

Hoe zie jij je toekomst met kind? 

 

Heb jij al een helder beeld welke verdeling tussen werk en gezin bij jou past? Hebben jouw partner en jij al een beeld over hoe jullie onderling de zorg voor je gezin verdelen? Weten jullie hoe dat plaatje er financieel uit ziet? Vind jij het spannend om op je werk het gesprek aan te gaan over een andere werkverdeling? Voel jij je schuldig naar je kind toe als je aan het werk bent? Merk je dat je je niet volledig op werk kun focussen omdat je in je hoofd met je kind bezig bent? Heb jij het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden en wil jij hier verandering in wilt brengen? MOM@WORK biedt programma’s, gebaseerd op onderzoek, ervaring en opdrachten, die jou helpen bij dit alles op een rijtje krijgen.


 

Alle programma’s van MOM@WORK zijn opgebouwd volgens dezelfde wijze:

  • Dankzij de kennis die je krijgt kun je een overwogen keuze maken.

  • Dankzij de opdrachten kom jij erachter waar jouw wensen en ambities liggen.

  • Dankzij de tips, tools en handvatten ga jij het gesprek aan met jouw omgeving voor een betere verdeling tussen werk, gezin en vrije tijd. 


MOM@WORK brengt jou:

  • Je ontdekt waar jouw behoeften, wensen en ambities liggen en hoe je een balans kunt vinden die daarbij aansluit.

  • Zonder schuldgevoel naar je gezin aan het werk gaan en met volle aandacht bij je gezin kunnen zijn in privétijd. 

  • Handvatten om met je partner een goede verdeling te maken tussen werk en taken thuis. 

  • Kennis om hierin de juiste keuze te kunnen maken op korte en lange termijn.

  • Het vertrouwen om je wensen met je werkgever en je omgeving te bespreken. 

Iedere moeder is anders en iedereen ontwikkelt zich op een andere manier. Daarom biedt MOM@WORK verschillende programma’s die aansluiten bij jouw behoeftes.

Op dit moment starten er geen nieuwe programma's, omdat ik druk bezig ben met WorkWave: hét totaalpakket voor balans tussen werk en gezin.

 

Benieuwd naar? Hier lees je alvast meer over WorkWave, of schrijf je in voor de WorkWave nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

bottom of page