top of page
Werk en ouderschap

Hoe kan ik jou helpen? 

 

Het is mijn missie om niet alleen uitval bij nieuwe moeders terug te dringen. Ook wil ik jou helpen om de juiste keuzes te maken. Zo kun jij de moeder zijn die je wilt zijn én je werk inrichten op een manier die bij jou past. Daarin geloof ik niet in goed of fout, maar in dat wat voor jou goed voelt.

  • Instagram
  • LinkedIn

OVER MIJ

In de ruim 10 jaar die ik in HR werk, heeft vitaliteit altijd mijn speciale aandacht gehad. Niks maakt mij zo blij als iemand die goed in haar vel zit, zowel privé als in werk, waardoor die twee elkaar versterken. De afgelopen jaren heb ik vaak gezien dat jonge vrouwen uitvallen. Niet zo gek, want we vragen veel van onszelf.  Jouw nieuwe rol als moeder vraagt om een herschikking van alle andere rollen die je hebt: die van partner, vriendin, dochter én werknemer. 

 

Na de geboorte van mijn eerste zoon heb ik zelf ervaren hoe het is om moederschap en werk te combineren. Omdat “ik veel van werk weet” kwamen ook steeds meer vriendinnen bij mij terecht met waar zij tegenaan liepen op het werk. Als jij de juiste kennis hebt en zelf goed weet wat je wilt, kun je vol zelfvertrouwen het gesprek aangaan op je werk en in je omgeving. Zo maak jij keuzes waar je nu én in de toekomst achter staat. Daar wil ik jou bij helpen met de programma’s van MOM@WORK.

WARRE & TOBE

Samen met mijn vriend Ralph heb ik twee zonen. Sinds 2020 ben ik moeder van Warre en in 2021 is Tobe daarbij gekomen. Iedere dag opnieuw geniet ik van het moederschap. Vooral wanneer ik mijn zonen zie ontwikkelen, zie hoe ze steeds weer een stukje zelfstandiger worden, ondanks dat ik dan zelf soms worstel met al die stappen waarin ik ze los moet laten :)

Werk

Ook van werken word ik blij. Voor mij is werk een plek waarin ik me kan ontwikkelen en waar ik kan groeien. Het is een deel van wie ik ben, waar ik een ei kwijt kan dat ik nergens anders kwijt kan. Ik geniet van het contact met andere mensen, waar ik in mijn privé waarschijnlijk niet zoveel contact mee zou hebben en van de uitdagingen waar ik dan voor kom te staan. Resultaat zien van je werk en het allerbeste: tevreden klanten en collega’s. Daar doe ik het voor.

Vrije tijd

Na 15 jaar met veel plezier in Amsterdam te hebben gewoond, ben ik in 2022 verhuisd naar een oude woonboerderij in Twente. Mijn ultieme vorm van ontspanning is tuinieren.  

Daarnaast ben ik dol op goede gesprekken met vriendinnen en koffie. Ontbijt is mijn favoriete moment van de dag.'s Avonds bij het slapen gaan kan ik alvast uitkijken naar het ontbijt van morgen! 

WETENSCHAP
&
ONDERZOEK

Ik hou van feiten en vind het onwijs interessant om me te verdiepen in (wetenschappelijke) onderzoeken die gedaan zijn. Specifieker natuurlijk onderzoeken die gedaan zijn naar ouderschap & werk. Extra makkelijk voor jou, want ik heb daar de belangrijkste punten uitgehaald en verwerkt in de programma's van MOM@WORK!

Oh ja, en mijn hele telefoon staat vol met foto's van veren die voor mijn voeten liggen. Ooit las ik in een boek:

"Wanneer je een veer op je pad tegen komt, is dat een teken dat je de juiste richting op gaat"

Sindsdien fotografeer ik ze om mezelf eraan te herinneren dat de keuzes die ik maak de juiste keuzes zijn als ze goed voelen. 

bottom of page